Dokumentit

Ei vielä täällä (2023) Pakolaisaaltojen jälkeen Eurooppa on kohdannut monia haasteita, jotka uhkaavat jopa maiden yhtenäisyyttä. Tämä Saksassa kuvattu dokumentti tarkastelee maahanmuuttoa tulijoiden ja saksalaisten silmin sekä etsii ratkaisun avaimia paremmalle yhteiselolle.

Minun natsisukuni (2022) Natsien hirmutekoja on käsitelty toisen maailmansodan jälkeen laajasti yleisellä tasolla. Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että hirmutekojen tekijät ovat vaienneet tekemisistään omille jälkeläisilleen. Minun natsisukuni -dokumentti avaa näkökulmia natsihistorian vaikenemisen seurauksiin ja siihen, miksi asioita, joita ei enää koskaan pitänyt tapahtua, tapahtuu edelleen.
Yksi hallitsija (2019) Maissa, joissa kristittyjä vainotaan ja tukahdutetaan, kristinusko leviää nopeasti.  Mikä on heidän menestyksensä salaisuus ja miksi kristittyjen lukumäärä yleensä kasvaa vainon keskellä?
Turvapaikkapeliä? (2018) käsittelee turvapaikanhakijoiden kristityksi kääntymisiä suomalaisesta ja kääntyneiden oman kulttuurin näkökulmasta.
Muurinmurtajat (2017) selvittää, mitä vihan, katkeruuden ja koston kierteessä elävät arabit ja juutalaiset voivat kertoa ystävyydestä ja luottamuksesta.
Suunnitelma A (2016) vie katsojan Israeliin, jonne miljoonat juutalaiset eri puolilta maailmaa ovat tehneet paluumuuton eli alijan noin 150 vuoden aikana. Dokumentti kertoo, miksi juutalaiset muuttavat hyvistäkin oloista keskelle kiistanalaista Lähi-itää.
Ruusu paratiisissa (2015) kuvaa Kyproksen kahta erilaista todellisuutta – turistin ja ihmiskaupan uhrin. Dokumentti kysyy, ovatko ihmiset toisilleen vain hyödykkeitä vai onko meissä jotain enemmän?

Yön äänet (2014) kertoo nuoresta Mirjamista, joka jättää opiskeluputken Suomessa ja lähtee viemään toivoa New Yorkin ghettoihin. Dokumentti on tarina rohkeudesta, luopumisen tuskasta ja siitä, miten paljon antaessaan saa.